Med hjertet i
Nord-Norge!

Ansatte

Foto: Jens Kristian Nilsen
Daglig leder
Inger-Gunn Sande er utdannet journalist og har vel 20 år bak seg i NRK, både i radio og fjernsyn. Har vært redaksjonssjef, profilert programleder (Halvsju, Sommeråpent m.m.), prosjektleder og journalist. Sande har vært kommunikasjonsdirektør i Eksportutvalget for fisk, og ledet Omdømmeprosjektet på Sør-Helgeland i forbindelse med NRK-suksessen «Himmelblå». 20 år med kurs i mediehåndtering og presentasjonsteknikk. Etterspurt møteleder og foredragsholder. Spesialkurs for kvinner. Liker å ha regi på teambygging og store arrangement. Inger-Gunn er entusiastisk og kreativ, og liker freske folk, fjellturer og folk’n roll. Klarer seg ikke uten krim og leppestift.

 

Foto: Jens Kristian NilsenPartner
Bjørn Erik Jansen var sjømann og studerte psykologi før han meldte overgang til NRK. Lang erfaring som journalist og vaktsjef, både i radio, på web og i fjernsyn. Pressesjef for Tromsø Idrettslag, presseansvarlig for Mandela-konserten og informasjonssjef på Norsk Telemedisin. Jansen har jobbet mye med strategisk kommunikasjon, er god på analyser og sosiale media, og tar både levende og «stille» bilder. Bjørn Erik startet NNK i 2002, og har vært daglig leder fram til 2011. Han er stødig og barsk, liker krisekommunikasjon og «grill & drill», og trives usedvanlig godt i egen båt eller på motorsykkel. Han observeres ofte med verktøy eller fiskestang.

 

Skjermbilde 2011-12-20 kl. 15.39.19Deg som har lyst til å jobbe med kommunikasjon. Har erfaring som kommunikasjonsmenneske i en bedrift, eller som selvstendig konsulent. Aktiv, uredd og med masse engasjement. Ta gjerne kontakt dersom du har lyst til å jobbe sammen med oss.