Med hjertet i
Nord-Norge!

Glød og entusiasme

Med tang mellom tærne og himmel i håret!

Nordnorsk Kommunikasjon tror det går an å kommunisere så godt at det lønner seg. Det kan vi hjelpe deg og din bedrift med. Enten det gjelder å utvikle tydelige overordnede strategier, kommunikasjonsstrategi eller kommunikasjonsplattform, budskapshåndtering, omtale i media, brosjyrer, magasin, medietrening eller presentasjonsteknikk – eller kanskje en lagbyggings- og motivasjonssamling for folkene dine?

Inger-Gunn SandeVi gløder for god kommunikasjon, og tilbyr rådgiving, kurs, foredrag og inspirerende opplevelser. I mars 2014 har vi 12-årsjubileum, noe vi er stolt av.

I dag har vi kontor i Himmelblålandet Helgeland, nærmere bestemt i Brønnøysund, og vi leverer tjenester fra Hammerfest i nord til Arendal i sør. Siden oppstarten og frem til 2007 hadde vi kontor i Tromsø. Vi lever og jobber etter Nils Arne Eggens godfot-teori : Vi må «spella kverainner god!»

Nordnorsk Kommunikasjon AS brenner for god kommunikasjon. Det skal skal lønne seg å kommunisere godt! Vi har et stort hjerte for Nord-Norge – og vi jobber konkret, strategisk og målrettet for å hjelpe våre kunder med å forme sitt omdømme. NNK er også god på lagbygging, motivasjon og inspirasjon, og vi skreddersyr gjerne en faglig og/eller sosial opplevelse for grupper, gjerne her i Himmelblålandet.

Vår ambisjon er å bli anerkjent som det fremste kommunikasjonsselskapet i nord. Det skal vi bli ved å ha tang mellom tærne og himmel i håret! Vårt mål er ikke å bli størst, men å være best.