Med hjertet i
Nord-Norge!

Alex Rosén til Ramtind

Tid: Torsdag 24. mai 2018
Sted: Konferansesalen på Brønnøysund videregående skole
Påmelding innen 24 april: Meld deg på HER
Pris: 1.600,- kroner. Inkluderer konferanseavgift, lunsj og sushi!

 

Årets konferansier er Alex Rosén

Alex, som er rockeartist, forfatter, komiker og eventyrer, er kjent for sine elleville sprell på scenen, så publikum kan glede seg. Alex har et nært forhold til Nord-Norge, og har tidligere besøkt Brønnøysund som ambassadør for Redningsselskapet.

Prosjektleder Inger-Gunn Sande er særlig godt fornøyd med å ha kapret Alex til Ramtind: – Vi signerte avtalen med han FØR fjorårets Ramtindkonferanse, så det har vært hardt å holde en sånn godbit hemmelig så lenge. I tillegg fikk vi signaler fra flere som ønsket seg han, så jeg tror dette er en innertier, mener Sande.

Foredragsholdere

Norges beste vekst-bedrift stiller også på Ramtind: LetSea, fra Dønna, ble i år kåret av Dagens Næringsliv til årets norske Gaselle. Han som leder dette eventyret på Helgeland, Kristian Johnsen, kommer og røper hva som er hemmeligheten bak suksessen.

Utviklingssjefen på Træna, svenske Moa Bjørnson, har utradisjonelle syn på hva som skaper bolyst og attraktivitet, og har satt i gang nyskapende prosjekt i øykommunen. Bjørnson deler sine spennende tanker med oss.

Hele programmet offentliggjøres før påske – følg med!

Den lokale suksesstimen

Som vanlig byr Ramtindkonferansen på «Den lokale suksesstimen, der Sør-Helgelendingene forteller hvordan de tenker, jobber og lykkes.

 

Arrangører Ramtindkonferansen 2018

Brønnøysundregistrene, Helgeland Sparebank, Sparebank 1 Nord-Norge, Torghatten ASA, Brønnøysunds Avis, Brønnøysund Elektriske, Brønnøy Næringsforum og Nordnorsk Kommunikasjon.

Øvrige sponsorer:

PwC, Ottar Kristoffersen eft., Brønnøy Kalk, Tine BA Sømna, AMFI Havnesenteret, Bendiksen Entreprenør, Plastsveis, Blå Bolig, EY og Slåttøy Transport.