Med hjertet i
Nord-Norge!

Ramtindkonferansen 2017

Ramtindkonferansen er 10 år i år, og det markeres med en skikkelig jubileumskonferanse torsdag 11. mai.

 

 

Tid: Torsdag 11. Mai 2017, kl.1000

Sted: Konferansesalen på Brønnøysund videregående skole

Påmelding: På hjemmesiden til Brønnøysundregistrene

Pris: 1.600,- kroner. Inkluderer konferanseavgift, lunsj og festmiddag!

 

Foredragsholdere på konferansen

 

Ragnhild Lund Ansnes, kjent fra NRK-program som «Balsam» og «Kveldsåpent».

Hvordan bruke lidenskapen i jobben? Ragnhild har kartlagt mellomlederen i fotballverden, kapteinen på laget. 16 Liverpool-kapteiner har delt sine erfaringer om motivasjon, lagbygging, kommunikasjon og ledelse med Ragnhild. På Ramtindkonferansen får du et foredrag tettpakka av engasjement og nettopp lidenskap.

 

Roger Ingebrigtsen, leder Agenda Nord-Norge (ANN)

Nordnorsk struktur, næringsliv og identitet er aktuelt som aldri før. Agenda Nord-Norge er en felles nordnorsk koblingsarena som skal bidra til at de nordnorske aktørene sammen når verdensklasse, og til å utvikle landsdelens stemmer. I år er denne største nordnorske møteplassen lagt til Helgeland.

 

Stein Nilsen, Adm.dir i Widerøe.

Selskapet har nylig bestilt nye jetfly fra Brasil, har vunnet nye anbudsperioder på kortbanenettet og innfører nye ruter i vår. Nilsen er opptatt av at Widerøe-flyene er distrikts-Norges kollektivtrafikk, og at rammebetingelsene bør være deretter.

 

Brynjar Forbergskog, Konsernsjef i Torghatten ASA.

Han deler sine tanker om hva som skal til for å bygge et sterkt lag. Det handler blant annet om å ha en god visjon, sterke verdier, hvordan han mener en god leder bør være – og hvordan vi kan skape en best mulig bedriftskultur.

 

 

Den lokale suksesstimen

Tre lokale gründere er på plass til den populære programposten «Den lokale suksesstimen. Disse skal fortelle sin historie, og hvilke grep de har gjort for å lykkes.

Line Christensen er frisør og daglig leder av Karisma frisørsalong. I år kan Karisma feire 20-årsjubileum, og det var Line som dro i gang det hele, sammen med en kompanjong i frisørfaget. Nesten ved en tilfeldighet startet de salongen, sier hun selv – og priser seg lykkelig for at hun ser positivt på det meste og ikke bekymrer seg.

Vidar Bendiksen påstår at han måtte velge mellom trekkspill og gravemaskin. Heldigvis ble det gravemaskin, og i dag sysselsetter han 20 mennesker i bedriften Bendiksen Entreprenør AS.

Silje Burgin-Borch studerte Midt-Østens språk og historie, og skulle etter eget utsagn « ned og skape fred» der. Livet ville det annerledes. Plutselig befant hun seg midt i TV-innspillingen av «Himmelblå»

 

 

Årets konferansier er Tore Strømøy

Best kjent fra NRK-suksessen Tore på Sporet. Tore er journalist, programleder og forfatter, og han har flere suksesser bak seg: Han har vært Norgesmester i kappgang hele 12 ganger.

 

 

Arrangører Ramtindkonferansen 2017:

Brønnøysundregistrene, Helgeland Sparebank, Sparebank 1 Nord-Norge, Torghatten ASA, Brønnøysunds Avis, Brønnøysund Elektriske, Brønnøy Næringsforum og Nordnorsk Kommunikasjon.

Øvrige sponsorer:

Ottar Kristoffersen eft., Brønnøy Kalk, Tine BA Sømna, AMFI Havnesenteret, Elektriker’n, Plastsveis, Blå Bolig, EY og Slåttøy Transport