Med hjertet i
Nord-Norge!

Ramtindkonferansen 26. mai 2016

Jørn Hoel og Jørgen Skavlan til Ramtind

 

Påmelding Ramtindkonferansen 2016

Når den 9. Ramtindkonferansen går av stabelen torsdag 26. mai, har vi minst ei hand å holde i: Jørn Hoel, kjent og kjær nordnorsk artist, er Ramtindkonferansens konferansier – han skal lose oss gjennom dagen, både verbalt og musikalsk.

Jørn Hoel er konfransier på Ramtindkonferansen

Jørn Hoel er rykende aktuell om dagen, både på TV og i radio, og han komponerer både musikalske og kulinariske godbiter. Om han hadde en drøm om å komme til Brønnøysund? Selvfølgelig!

Skjærgårdslegen Skavlan

Jørgen Skavlan bidrar med foredraget «Frisk nok for livet» – og det har han god greie på: Han er lege, foredragsholder, forfatter og debattant. Og ja, han er storebroren til Fredrik og faren til Jenny. I mange år var han skjærgårdslege på Helgelandskysten, i Herøy. Foredraget hans er i skjæringspunktet mellom standup og vitenskap, en uvanlig kombinasjon som trigger både lattermuskler og hjerne. Jørgen Skavlan er kåret til Årets foredragsholder for noen år siden, og fikk allmennlegeprisen i 2010.

Ung Ildsjel 

Hun ble nominert til årets ildsjel. Hun var med og hentet OL-ilden fra Athen til ungdoms-OL på Lillehammer, der hun også jobbet som frivillig. Hun er leder og trener for Young Active-gruppa i BIL. 17 år gamle Runa Møller Tangstad er høyt og lavt, og har et hjerte for alle. Som trener vil Runa at alle skal finne noe de liker å holde på med, holde seg i aktivitet og treffe nye folk og få nye venner.

Helgeland er HOT 

Jan-Frode Janson er konsernsjefen som vil ha hele Nord-Norge opp i verdensklasse. Han leder Sparebank1 Nord-Norge, og selv om han betegner seg selv som «trønder med talefeil», er det liten tvil om at han brenner for den nordnorske landsdelen. I dag satser konsernet knallhardt på Helgeland. Hvorfor Helgeland er så «hot», får du høre mer om på Ramtindkonferansen.

Ramtindkonferansen tar mål av seg å løfte fram suksesser fra regionen, så også i år står «Den lokale suksesstimen» på programmet. Det blir mat og mingling – en dag full av faglig og sosialt påfyll.

Påmelding Ramtindkonferansen 2016