Med hjertet i
Nord-Norge!

Lær om fiaskometoden!

Hallvard

For å bli god må du tørre å drite deg ut. Har du noen gang spurt deg selv: «skal jeg tørre å bli god?» Sannsynligvis ikke. Har du noen gang spurt deg selv: «Kommer jeg til å drite meg ut nå?» Sannsynligvis.

Skuespiller Hallvard Holmen er kjent for å kaste seg ut på dypt vann. Han debuterte for eksempel som danser i en alder av 45 år. Pensjonsalderen for dansere er 41…! Som skuespiller har Hallvard vært innom det meste. Fra hysteriske komedier til de dypeste tragedier.

Som fergemannen Roy-Harry i norgeshistoriens største TV-suksess Himmelblå ble han nasjonens yndling, og de fleste forbinder nok Hallvard med suksess. Andre prosjekt har gått «rett åt skogen» – noen skikkelige nedturer har det jammen vært.

Erfaringene fra både opp- og nedturer tar han med seg i foredraget «Fiaskometoden». Du må tørre å være dårlig – hvis ikke blir du aldri skikkelig god, bare sånn passe, mener Hallvard Holmen.

Hallvard er Helgelending med stor H. Han er skuespiller og manusforfatter, og har lang erfaring fra film, teater, fjernsyn og show. Han har filmet i Norge, Sverige og England og har gjort noen av verdensdramatikkens største roller på teater. I tillegg er han en likandes kar, med varmt hjerte og glimt i øyet.

Trenger du en konferansier? Foredrag? Ønsker du en underholder som stiller med stemmeprakt og kan kunsten å skape god stemning?  Ta kontakt på post@nnkom.no eller ring oss på 975 63 905 hvis du vil gi dine ansatte en verbal opptur. Hallvard tør nemlig drite seg ut!

Alle Tiders Julebord    Alle Tiders Julebord    Alle Tiders Julebord