Med hjertet i
Nord-Norge!

Bjarne Brøndbo

til Ramtindkonferansen

Brøndbo2

Bjarne Brøndbo blir konferansier på årets Ramtindkonferanse som arrangeres 15. mai i Brønnøysund.

D.D.E.s fargerike frontfigur, vokalist og trekkspiller, gleder seg til å komme  på det han nesten betrakter som sine  heimtrakter og lover fullt trøkk. Som konferansier er Bjarne Brøndbo kjent for å balansere mellom det formelle og det løsslupne og har en egen evne til å få folk til å trives. – Vi er strålende fornøyd med å få han hit til Brønnøysund, sier prosjektleder for Ramtindkonferansen Inger-Gunn Sande i Nordnorsk Kommunikasjon.

Ole Skardal og Knut-Eirik Dybdal. Tour De AndÃ?rja. Arctic Race Of NorwayMannen bak sykkelsuksessen Artic Race of Norway, Knut Eirik Dybdahl, kommer også. Han skal fortelle om sin ville ide som ble til en kjempesuksess. Fra å være et lite bygdearrangement stod han i spissen og utviklet dette til å bli et internasjonalt sykkelritt i nord. Og med millioner av seere og fantastisk markedsføring for landsdelen. Og spørsmålet vi alle stiller oss nå er om Artic Race kommer til Helgeland?

En annen kjent foredragsholder som kommer er Cecilie Andvig. Hun ble kåret til Årets motivator både i 2008 og 2011 av Confex Norge. Hun holder forrykende foredrag om salg, service og motivasjon og folk som har hørt henne før sier det kan være lurt å ta med lommetørkle og vannfast mascara. – En fantastisk inspirasjonskilde, sier prosjektleder Inger-Gunn Sande.

Andvig

Konferansen henvender seg til beslutningstagere og nøkkelpersoner i næringsliv og politikk på Sør-Helgeland og arrangeres for sjuende året på rad. Konferansen holdes i Brønnøysundregistrenes lokaler.

Påmelding her

Andre foredragsholdere vil bli annonsert fortløpende. Hele programmet vil være klart innen 1. april.