Med hjertet i
Nord-Norge!

Fem fantastiske filmer

Under Lovund Laksecamp ble 10. klassene fra Træna, Lovund, Sleneset, Konsvik, Onøy-Lurøy og Tomma utfordret til å lage hver sin film med utgangspunkt i norsk havbruksnæring. Det ble fem fantastiske filmer. Lovund skole utmerket seg med god dramaturgi, en klar historie, høy filmteknisk kvalitet og en redigering som gir gåsehudeffekt.

På 1 minutt og 45 sekunder forteller filmen «Laks er viktig for Norge» om laksens betyding for lokalsamfunnet Lovund. På sin egen måte bidrar 15-åringene til å skape stolthet og engasjement. Dette resultatet gir oss rett og slett troa på framtida.

Her er filmen fra Lovund skole:

Konsvik skole

Træna skole (med bistand fra Brønnøysund)

Moflag skole

Onøy/Lurøy skole og Tomma skole

 

Se alle filmene fra Laksecamp Lovund her: