Med hjertet i
Nord-Norge!

Hallvard Holmen med på laget

Skuespiller Hallvard Holmen har inngått samarbeid med Nordnorsk Kommunikasjon, og forsterker laget med sin fantastiske Helgelandsglød og sin evne til å underholde, motivere og begeistre.
-Vi er rett og slett overlykkelige. Hallvard er en suveren fyr å jobbe sammen med, og vi gleder oss til å lage mer Nordnorsk Opplevelse og felles konsept i lag, sier daglig leder Inger-Gunn Sande.

-Jeg hadde lyst å jobbe sammen med Inger-Gunn og Bjørn Erik, så jeg sendte en mail og spurte om jeg fikk ”vær i lag” med dem, sier Hallvard. Også han har store forventninger til samarbeidet, og gleder seg til å gå i gang.

Hallvard Holmen inngår samarbeid med Nordnorsk Kommunikasjon Hallvard Holmen inngår samarbeid med Nordnorsk Kommunikasjon. Her sammen med Mette Siri Brønmo, Inger-Gunn Sande og Bjørn Erik Jansen.
Foto: Matti Riesto, banett.no

 

Hallvard Holmen ble nasjonal superkjendis som figuren Roy Harry i NRK-suksessen Himmelblå, og har hatt roller i film, teater, TV og show. I Nordnorsk Kommunikasjon vil Hallvard kunne tilby foredrag,
konferansier/ vert, underholder ved bedriftssamlinger eller fest. Sist men ikke minst kan Hallvard være med og skreddersy firmadager, opplevelser og events for din bedrift.

Holmen bor i Oslo, og kommer opprinnelig fra Mosjøen, men begge foreldrene er fra Velfjord i Brønnøy. Der, i barndomsheimen, tilbringer Hallvard mye av fritida si. Som han sjøl sier: -Jeg lengter alltid nordover!