Med hjertet i
Nord-Norge!

Kommunikasjonsdirektør til NNK

Nordnorsk Kommunikasjon utvider staben, og fra august blir Mette Siri Brønmo partner i byrået. Brønmo er i dag kommunikasjonsdirektør ved Brønnøysundregistrene, en jobb hun har hatt i tre år.

 – Vi er knallfornøyd med å få Mette Siri om bord, og gleder oss til å starte samarbeidet med en så dyktig dame, sier daglig leder Inger-Gunn Sande.

Mette Siri Brønmo

-Mette Siri har lang ledererfaring fra det offentlige, fra helsedirektoratet via kommune til Brønnøysundregistrene – dette er en kompetanse vi er meget fornøyd med å få knyttet til NNK. Hun har jobbet mye med samfunns- og myndighetskontakt, utvikling og iverksetting av strategier og prosesser, teambygging og krisehåndtering og beredskap – alt dette er verdifull ballast for et kommunikasjons- og opplevelsesbyrå. At hun i tillegg trives både på fjelltoppene og i kajakken er en ekstra bonus, understreker en entusiastisk Sande.

 

-Nordnorsk Kommunikasjon har vist at de tørr å satse og denne satsingen har jeg lyst til å være med på, sier Mette Siri Brønmo. Inger-Gunn og Bjørn Erik er dyktige og engasjerte fagpersoner som har lagt et godt grunnlag for et nordnorsk kommunikasjons- og opplevelsesbyrå. Jeg ser frem til å bruke min erfaring i dette kreative fagmiljøet og til å videreutvikle byrået sammen med dem.