Med hjertet i
Nord-Norge!

Opplevelser og faglig innhold

Vi gleder oss til ny giv i 2013 og har store forventninger knyttet til vår nysatsing på opplevelser.

Framover ønsker vi i større grad å kombinere faget vårt – kommunikasjon, omdømme, medietrening , lagbygging, PR, presentasjon m.m. – med gode Helgelandsopplevelser. Både i og utenfor comfort-sonen!

Vi oppgraderer oss med ny kunnskap om opplevelsesproduksjon og Bjørn Erik tar nå studiet ”Opplevelsesdesign” ved Universitetet i Nordland. Som mentor på dette studiet har vi fått Geir Martin, en av gründerne bak suksessbedriften XXLofoten.

Helgeland er MEKKA for kajakk og sykkel, ispedd Torghatten og Verdensarven. Vi bor midt i det som kalles ”Verdens vakreste kyst”, der avstandene er korte og smilene brede. Fisken biter også. Dessuten er det LETT å komme seg hit. Widerøe flyr direkte fra Oslo, Trondheim, Bergen og Bodø. Hurtigruta har to daglige anløp.

Nordnorsk Kommunikasjon kan arrangere ledersamlinger eller samlinger for alle ansatte i bedriften, kick-off, kurs og seminarer ispedd gode opplevelser.